Mogućnost za korištenje usluge ima svaka fizička ili pravna osoba  čija se lokacija nalazi u blizini pristupne baze bežične Internet mreže. Kontaktirajte nas za informaciju da li postoji mogućnost povezivanja.

Za korištenje usluge bežičnog Interneta potrebno vam je:

  • dostupnost usluge na željenoj lokaciji ( kontaktirajte nas za informaciju o dostupnosti )
  • modem i router ( usmjerivač ) propisanih karakteristika
  • računalo/laptop/tablet ili smart telefon

Sva instalirana oprema je trajno vlasništvo uslužnog obrta “BB-link” i dobijate je isključivo u najam tijekom aktivnog perioda najma usluge !

Prestankom aktivnog perioda najma usluge bežičnog Intrneta na period dulji od 1 mjeseca, dužni ste svu instaliranu opremu u cijelosti vratiti uslužnom obrtu “BB-link” !

Ne, nije potrebno imati fixnu telefonsku liniju jer mi koristimo opremu koja je u potpunosti neovisna o vašem postojećem telekomunikacijskom sustavu .

 

Modem je uređaj koji služi za povezivanje računala na pristupnu bazu. Bez modema nije moguće ostvariti vezu sa bežičnom Internet mrežom. Montira se na povišenoj lokaciji zgrade gdje se traži signal – optička vidljivost prema antenskom stupu.

Ugovorna obveza ne postoji, postoji minimalni period najma usluge i iznosi 3 mjeseca !

– Stalnim ( cijelogodišnjim ) korisnicima pristup našoj mreži je besplatan !

Cijena usluge bežičnog Interneta formirana je na osnovi ponuđene brzine prometa ! Sam promet je neograničen i uračunat u mjesečnu naknadu svakog paketa. Cijena je navedena u priložnom cijeniku.

 

Montažu opreme i izvedbu priključa besplatno će izvesti naša servisna služba.

Da, i to na period od 5 dana. Ako u prvih 5 dana izrazite nezadovoljstvo ponuđenom uslugom, uslužni obrt “BB-link” neće vam ispostaviti račun za najam usluge u tom periodu a novac za priključnu pristojbu će vam uredno vratiti. Demontaža opreme ne naplaćuje se .

Da i to bez ikakvih daljih obveza, međutim ukoliko dođe do ovakve situacije, u tom slučaju ste dužni ,odmah nakon izjave o prekidu suradnje, omogućiti nam svu instaliranu opremu uzeti natrag .

Da,korisnik u svakom trenutku ima pravo zatražiti isključenje ili ponovno uključenje na mrežu. U navedenom slučaju vaša je jedina obveza taj zahtjev uputiti najmanje 5 ( slovima – pet ) dana prije željenog datuma ! Ukoliko to ne napravite u navednom roku , zadržavamo pravo i obvezu na izvršenje unaprijed planiranih radnji na mreži , te tek potom udovoljiti vašem zahtjevu.

Ne, opremu drugih proizvođača nije moguće spojiti na našu mrežu. Za kvalitetno povezivanje na pristupnu bazu možete koristiti isključivo opremu koju ste dobili od nas prilikom izvedbe priključka.

Da, prilikom priključka instalira se i bežični router ( usmjernik ) koji vam omogućuje bežično spajanje svih WiFi uređaja.

Da, ako je na zatraženoj lokaciji dostupna tražena usluga. Naknada za preseljenje plaća se sukladno priloženom cjeniku.

Da, osigurana vam je potpuna funkcionalnost svih internetskih sadržaja.

Da. Za sve informacije o načinu zadržavanja navedene usluge,  kontaktirajte nas !

Korisnici imaju privatnu IP adresu.

Nudimo uređaje koji cijelu mrežu kvalitetno i učinkovito štite od zaraženih korisnika, spamera (blokiranje istih), skidanja nepoželjnog sadržaja, zabrana pristupa društvenim stranicama (Facebook, Youtube, MSN, Skype..), blokiranje određenih sadržaja na Internetu…