a

U utičnicu koju koristite za napajanje uređaja za bežični Internet preporučamo da uključite višestruku utičnicu sa prenaponskom zaštitom ! Kupiti se može u bilo kojoj elektroinstalacijskoj trgovini u vašoj blizini ! Ukoliko se dogodi da se oprema ošteti radi ovakvog propusta BB-link neće biti u mogućnosi servisirati opremu o svom trošku !

U slučaju izbivanja izvan vašeg doma u preiodu većem od 24 sata uređaje za bežični Internet obvezno isključiti iz napajanja električnom energijom !

U slučaju vrlo loših vremenskih uvjeta svu opremu za bežični Internet obvezno isključiti iz napajanja električnom energijom.

Prema instaliranoj opremi za bežični Intrenet, obvezni smo se ponašati pažnjom dobrog gospodara ! Uzajamnom suradnjom i ukazanim povjerenjem doprinjeti ćemo kvalitetnijoj usluzi koja nam je u obostranom interesu !

Početkom distribucije bežičnog Intreneta , obavještavamo vas da će se ukoliko se pojavi nenajvaljena opravdana potreba vršiti kontrolni nadzor kompletnog sustava mreže ! Radove ovakvog tipa nemoguće je točno najaviti ili predvidjeti njihov vremenski period izvedbe. Povodom gore navedenog , vrijeme koje ćemo koristiti u ovakvim slučajevima je uobičajni period od 12-24 h od trenutka automatske aktivacije zaštite. Tijekom kontrolnog nadzora mreže, usluga bežičnog interneta biti će nekativna na cijelom području pokrivenosti! Nakon isteka predviđenog vremenskog perioda nadzora, usluga bežičnog Intrneta trebala bi se automatski aktivirati .

Dodatne informacije o ovom tipu zaštite primiti će te u datom trenutku SMS porukom !

Područje u kojem se nalazimo opterećeno je velikom količinom grmljavinskih pražnjenja, te vas obaviještavamo da se tada može dogoditi automatska blokada uređaja. Nakon prolaska grmljavine, instaliranu opremu potrebno je resetirati točno ovim redoslijedom. Iz strujnog kruga ( utičnice ) iskljuciti oba dva kabela na 30-ak sekundi! Ponovo PRVO uključiti crni tanki kabel (strujno napajanje) te nakon slijedecih 30-ak sekundi sivi (mrezni kabel), usluga bežičnog Interneta bi se trebala automatski aktivirati ! Ako i dalje nemate uslugu bežičnog Interneta nazovite našu službu za korisnike na broj : +385 95 500 5775 !

Najave radova na mreži :