logo

Obrt “BB-link” osnovan je 2011. godine i jedna je od manjih tvrtki na hrvatskom tržištu za prodaju, savjetovanje i izradu visokokvalitetnih telekomunikacijskih rješenja.

Uslužne djelatnosti obrta:

  •  usluga distribuiranja širokopojasnog Interneta
  • usluga konfiguriranja svih vrsta aplikacija za praćenje SLOBODNIH internetskih sadržaja kao što su audio, video, tv i radio distribucija ( FREE TV STREAMER,KODI,XBMC, itd,itd ) !
  •  usluga instaliranja i servisa DVB-T/DVB-S sustava 
  •  usluga instaliranja i servisa telekomunikacijske opreme u pomorskom prometu 
  • usluga instaliranja i sevisa informatičke opreme

Cilj i strategija razvoja:

Krajem 2012. godine, “BB-link” postaje nacionalni Internet Service Provider, baziran na vlastitoj bežičnoj i optičkoj mrežnoj infrastrukturi.

Strategijom poslovanja usmjerenom na potrebe svih korisnika, te pružanjem telekomunikacijskih usluga, u mogućnosti smo ponuditi brzu, kvalitetnu i stabilnu uslugu bežične Internet veze kao i  svih internetskih sadržaja .

Cijenom nastojimo biti jedan od najpovoljnijih pružatelja Internet usluga u RH i svim svojim korisnicima ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete.

Namjera nam je postati kvalitetan te moderan lokalni broadband telekom operater, sa ciljem razvoja cijelokuponog područja, koji preko svoje vlastite mrežne infrastrukture nudi najkvalitetnije, najjednostavnije i najpouzdanije usluge svim korisnicima !